Chorchyp in Franko Bajc trenirala v Športnem centru Žibrat

Pero Martić je na družbenem omrežju na boksarski dvoboj izzval zmagovalca Exatlona Franka Bajca, ki je boksarski izziv tudi sprejel. S Chorchypom sta trenirala tudi v Ljutomeru s svetovnim prvakom v kickboksu Davidom Žibratom.

Prlekija-on.net, četrtek, 14. april 2022 ob 09:53
David Žibrat, Franko Bajc, Chorchyp in Primož Smolkovič

David Žibrat, Franko Bajc, Chorchyp in Primož Smolkovič

V sredo sta v Športnem centru Žibrat v Ljutomeru trenirala Denis Porčič - Chorchyp in Franko Bajc. Najbolj se ju zagotovo spomnite iz resničnostnega šova Exatlon Slovenija, katerega je Franko tudi zmagal. Ker Franka čaka boksarski dvoboj, ki bo 7. maja na Ptuju, so opravili tudi sparing.

Zvezdniško boksarski spektakel na Ptuju

V dvorani CAMPUS SAVA na Ptuju se bo 7. maja odvil zvezdniško boksarski spektakel. Glavna borca namreč v osnovi nista boksarja.

Boks je zadnje čase eden od športov, ki vzbuja vedno več zanimanja pri mladih, za kar verjetno poskrbijo tudi zvezdniki socialnih omrežij, ki spore vedno pogosteje zgladijo kar v boksarskem ringu.

Zvezdniško boksarski spektakel na Ptuju

Pero Martić, ki je ‘potopil' medijsko kariero Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, je na družbenem omrežju na boksarski dvoboj izzval zmagovalca Exatlona Franka Bajca, ki je boksarski izziv tudi sprejel, datum dvoboja pa je že določen. Spopadla se bosta namreč v soboto, 7. maja na Ptuju.

Franko se je tega izziva očitno lotil zelo resno. Pod svoje okrilje ga je vzel eden in edini Denis Porčič Chorchyp, profesionalni borec in trener borilnih veščin, pa tudi Frankov dober prijatelj, prav tako pa Franko trenira v Ljutomeru s svetovnim prvakom v kickboksu Davidom Žibratom v njegovem Športnem centru Žibrat.

Chorchyp in Franko Bajc v Ljutomeru



Več v Šport