Motorist pod vplivom alkohola trčil v prometni znak in se poškodoval

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali poškodovanje vrat, tatvino različnih predmetov z dvorišča nenaseljene stanovanjske hiše, tatvino drevesa češnje, kaznivo dejanje grožnje in zatajitve.

Prlekija-on.net, petek, 29. april 2022 ob 11:22
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, osem primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 19.25 je v naselju Žepovci voznik motornega kolesa, zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal z vozišča in trčil v prometni znak. Pri trčenju se je lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje vrat, tatvino različnih predmetov z dvorišča nenaseljene stanovanjske hiše, tatvino drevesa češnje, kaznivo dejanje grožnje in zatajitve.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika