Policisti v sredo med drugim obravnavali mučenje živali

S področja kriminalitete je bil na območju Gornje Radgone zasežen ponarejen bankovec.

Prlekija-on.net, četrtek, 16. junij 2022 ob 07:54
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, poškodbo vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

Včeraj nekaj pred 16. uro je izven naselja Satahovci prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl voznik mopeda. Voznik osebnega avtomobila je pri zavijanju levo odvzel prednost vozniku mopeda, kateri je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Zdravnik je na kraju potrdil smrt mopedista. Dopoldne je bila obravnavana še prometna nesreča v naselju Črenšovci, v kateri se je lažje telesno poškodoval kolesar.

S področja kriminalitete je bil na območju Gornje Radgone zasežen ponarejen bankovec, na območju Murske Sobote pa med drugim obravnavano mučenje živali, goljufija in poškodovanje tuje stvari. Na območju policijske postaje Lendava je bila obravnavana tatvina električnega kolesa.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo pogostejše na pomurski avtocesti.

Policija

28-letnik odvzel prednost 60-letnemu mopedistu, ki je na kraju umrl




Več v Črna kronika