Motorist čelno trčil v vozilo, odtrgano kolo nato zadelo še dva kolesarja

Voznik motornega kolesa se je v trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici. Štiri osebe so utrpele lahke telesne poškodbe.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. junij 2022 ob 07:23
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali devet prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi hudo in osem oseb lahko telesno poškodovalo. Obravnavali so tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, požar in tri primere povoženja divjadi.

Malo pred 19. uro je v Petanjcih voznik motornega kolesa v desnem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v osebni avtomobil, ki mu je pravilno pripeljal nasproti. V trčenju je motornemu kolesu odtrgalo kolo, ki je zadelo dva kolesarja na kolesarski stezi. Voznik motornega kolesa se je v trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici. Štiri osebe so utrpele lahke telesne poškodbe.

Na področju kriminalitete je na avtocesti bila obravnavana tatvina goriva, v Beltincih tatvina kolesa in v Predanovcih poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer.