Zadnja priložnost za koriščenje turističnih bonov

Privoščite si EKO-kampiranje v dvorcu Rakičan, kjer obiskovalcem v iskanju čarov pristne pomurske narave in idile tradicionalnega življenja na podeželju ponujajo nepozabno izkušnjo - nočitev v šotoru pod zvezdami.

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 20. junij 2022 ob 12:18
Dvorec Rakičan

Dvorec Rakičan

V dvorcu Rakičan obiskovalcem v iskanju čarov pristne pomurske narave in idile tradicionalnega življenja na podeželju ponujajo nepozabno izkušnjo - nočitev v šotoru pod zvezdami. V ekološkem in pristnem doživetju Pomurja, kjer čas teče počasneje, si bodo lahko gostje oddahnili od naglice vsakdana in napolnili baterije v zavetrju parka.

Negotovost minulih let je na turističnem področju pokazala, da si gostje želijo pristno doživetih, varnih in mirnih oddihov v naravi. Stran od vrveža vsakdana in prometnih cest se vračajo v blagodejni objem narave. Pomurska ravnica, v osrčju katere stoji podeželski baročni dvorec v prostranem parku, predstavlja prav to - stik z naravo in izjemno iztočnico za izlete po Pomurju ter športne aktivnosti, kot je kolesarjenje ali obisk bližnjega Soboškega jezera. Predvsem pa v konjeniškem parku pridejo na račun družine in ljubitelji konjev, ki se lahko preizkusijo v jahanju ali se v družbi teh plemenitih živali sprehodijo v naravi. Poletni čas je na podeželju v znamenju spravila sena in drugih kmečkih opravil, pri čemer lahko v grajskem konjeniškem parku sodelujejo tudi gostje.

Dvorec Rakičan

Obiskovalce dvorca Rakičan bo očarala lokalna kulinarika, postregli jim bomo namreč s tradicionalnim domačim zajtrkom. Polni energije se bodo tako lahko podali na odkrivanje dvorca z okolico, obiskali bližnjo kapelico v parku, se spoprijateljili s konji, se podali na pešpot ali kolesarjenje do bližnjega Soboškega jezera in se ohladili v Soboškem jezeru ali obiskali center Expano. Pri načrtovanju obiska jim bodo priskočili na pomoč zaposleni v turistični pisarni dvorca Rakičan. Po doživetem dnevu je kot naročen oddih v šotoru med drevesi, obiskovalcem pa je po želji na voljo tudi nočitev na seniku, kjer je užitje podeželske idile z vonjem po senu gotovo najpristnejše. Toaletni prostori so na voljo v sklopu kapacitet dvorca.

Eko-kampiranje v dvorcu Rakičan je obiskovalcem na razpolago tekom celotnega poletja. Nočitev poteka ob predhodnem plačilu, dodatni program pa je na voljo ob prijavi po dogovoru. Plačilo rezerviranih in dodatnih storitev je mogoče s plačilnimi sredstvi, ki jih sprejema RIS Dvorec Rakičan, tj. gotovina, plačilne kartice ali turistični boni. Ne glede na plačilno sredstvo ostaja cena storitev nespremenjena.

Dvorec Rakičan

PRODAJNA AKCIJA 1 - EKO-KAMP 2022 Tridnevna nočitev z zajtrkom

Prodajna akcija zajema tridnevno nočitev v šotoru (ali na seniku) z domačim prekmurskim zajtrkom v vrednosti 200 EUR. Gostom je na razpolago posteljina, brisače, parkirno mesto in uporaba skupnih prostorov. Cena ne zajema turistične takse (6 EUR na osebo za tri nočitve).

Vnovčitelj turističnega bona oz. plačnik z gotovino ali kartico prejme darilni bon Maximus v višini 100 evrov, ki se lahko uporabi v vseh trgovinah trgovskega centra Maximus v Murski Soboti in Gornji Radgoni, kakor tudi v Cineplexxu v Maximusu. Darilni bon Maximus posamezni gost prejme po opravljenem postopku prijave v nočitev. Prodajna akcija traja do konca junija 2022. Turistični bon 2020 lahko koristite samo za plačilo nočitve ali nočitve z zajtrkom. Turistična taksa je obvezno doplačilo in jo gost plača ob prijavi.

Dvorec Rakičan

PRODAJNA AKCIJA 2 - EKO-KAMP 2022 Dvodnevna nočitev

Prodajna akcija zajema dvodnevno nočitev v šotoru (ali na seniku) v vrednosti 100 EUR. Gostom je na razpolago posteljina, brisače, parkirno mesto in uporaba skupnih prostorov. Cena ne zajema turistične takse (4 EUR na osebo za dve nočitvi).

Vnovčitelj turističnega bona oz. plačnik z gotovino ali kartico prejme darilni bon Maximus v višini 50 evrov, ki se lahko uporabi v vseh trgovinah trgovskega centra Maximus v Murski Soboti in Gornji Radgoni, kakor tudi v Cineplexxu v Maximusu. Darilni bon Maximus posamezni gost prejme po opravljenem postopku prijave v nočitev. Prodajna akcija traja do konca junija 2022. Turistični bon 2020 lahko koristite samo za plačilo nočitve ali nočitve z zajtrkom. Turistična taksa je obvezno doplačilo in jo gost plača ob prijavi.

Rezervacijo nastanitve v Dvorcu Rakičan lahko uredite pisno na elektronskem naslovu: booking@ris-dr.si , po telefonu (02) 535 18 91 ali osebno v turistični pisarni dvorca Rakičan.



Več v Gospodarstvo