Voznik mopeda vozil pod vplivom alkohola ter padel in se huje poškodoval

Policisti so intervenirali tudi v gostinskem lokalu v Ormožu, kjer je gost razgrajal in zmerjal ostale goste in zaposlene.

Prlekija-on.net, četrtek, 30. junij 2022 ob 09:35
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v sredo, 29. junija, ob 8.21 obravnavali prometno nesrečo II. kategorije na lokalni cesti izven naselja Pušenci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila zaradi nepravilne smeri/strani vožnje zapeljal v obcestni jarek ter se z vozilom prevrnil na levi bok. Voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Splošno bolnico na Ptuju, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobil lahko tesno poškodbo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 17.40 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da do kršitve ni prišlo, zato bo zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

Prometna nesreča

Tovorno vozilo zapeljalo s cestišča


Ob 18.23 so bili obveščeni o prometni nesreči na lokalni cesti v Velikem Brebrovniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 63-letni voznik mopeda zaradi nepravilne smeri/strani vožnje zapeljal izven vozišča, kjer je izgubil oblast nad vozilom in padel. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnico na Ptuju, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobil hude telesne poškodbe, prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,73 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi kršitev pravil cestnega prometa mu bo izdan plačilni nalog.

Ob 20.00 so intervenirali v gostinskem lokalu v Ormožu, kjer je gost razgrajal in zmerjal ostale goste in zaposlene. Ob prihodu patrulje na kraj se je umiril, po končanem postopku pa zapustil prostore lokala. Zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru mu je bil izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika