Občina Ljutomer se je predstavila na prostem

Predstavile so se vse občinske službe in javni zavodi

Dejan Razlag, četrtek, 11. avgust 2011 ob 17:32
Županja Olga Karba

Županja Olga Karba

Ob 55. prazniku Občine Ljutomer se je v sredo občina predstavila na prostem - vse občinske službe in javni zavodi so se predstavili na Glavnem trgu.

Po uvodnem pozdravu županje mag. Olge Karba, je sledila predstavitev občinskih in državnih služb ter javnih zavodov in podjetij, predstavitev projektov Vse za naše občane ter javna novinarska konferenca, kjer je županja predstavila dosežke dosedanjega dela. Sledil je sproščen klepet in druženje občanov z županjo, javnimi uslužbenci, svetnico in svetniki Občinskega sveta Občine Ljutomer ter predstavniki javnih zavodov in javnega podjetja.

Med predstavitvijo je potekal tudi bogat kulturni program s folkloristi in muzikanti, na svojo frajtonarco pa je zaigral tudi prleška legenda Alojz Grnjak.

Na prizorišču so vsi obiskovalci dobili tudi zastonj bograč, občani in občanke pa so lahko izpolnili tudi kratek kviz o naši občini. Izmed vseh pravilno rešenih kvizov so potem izžrebali tri nagrajence, ki so dobili praktične nagrade.

Na prostem so se predstavili Občina Ljutomer, Upravna enota Ljutomer, Splošna knjižnica Ljutomer, Lokalna turistična organizacija Prlekija Ljutomer, Zavod za šport, izbraževanje odraslih in mladino Ljutomer, Zdravstveni dom Ljutomer, Javno podjetje Prlekija, Komunalno stanovanjsko podjetje, Center za socialno delo, Dom starejših občanov, Geodetska uprava RS, Javni sklad RS za kulturne dejavnosti in Rdeči križ.


Več v Družabno