Na Polenšaku pripravili veliko gasilsko veselico

Veselica z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami je spet bila ena od najbolje obiskanih veselic, saj je bil šotor nabito poln.

Ivan Trunk, torek, 5. julij 2022 ob 14:27
Gasilska veselica na Polenšaku

Gasilska veselica na Polenšaku

Na Polenšaku so po dveh letih premora gasilci PGD Polenšak v soboto, 25. junija, spet priredili veliko gasilsko veselico, tokrat z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami. Pred veselico pa so v PGD Polenšak organizirali gasilsko tekmovanje za pionirje in člane v mokri hidrantni vaji.

Gasilsko tekmovanje in veselico gasilci na Polenšaku prirejajo zdaj že nekaj let zadnji vikend v mescu juniju. Tudi letos so se povezali z društvom generala Rudolfa Maistra in so skupaj pripravili prireditev v počastitev državnega praznika dneva državnosti in gasilskega praznika.

Veselica z Dejanom Vunjakom in Brendijevimi barabami je spet bila ena od najbolje obiskanih veselic, saj je bil šotor nabito poln. Dejan s svojim bendom zna privabiti veliko ljudi z vseh strani, saj zna narediti super vzdušje in dobro zabavo.

Gasilci PGD Polenšak so priskrbeli veliko hladne pijače, članice Turističnega društva Polenšak so spekle dobro Polensko gibanico, iz mesarije Valenko iz Dornave pa so pripravili veliko dobrot iz žara, da gostje niso bili lačni.



Več v Družabno