V Stročji vasi obravnavali vlom v stanovanjsko hišo

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je v Gornji Radgoni povzročil prometno nesrečo z materialno škodo.

Prlekija-on.net, petek, 8. julij 2022 ob 07:59
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V dveh sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali so sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi in dva ugriza oz. napada psa.

Na področju kriminalitete je v Stročji vasi bil obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, v Murski Soboti tatvina registrskih tablic MS FP-985, v Lendavi goljufija in v Moravskih Toplicah tatvina prometnega znaka za omejitev hitrosti.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je v Gornji Radgoni povzročil prometno nesrečo z materialno škodo. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu bo zoper njega podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Gornja Radgona.



Več v Črna kronika