Otroci ustvarjali na Grossmannovih Zombarijah

Otroci iz Vrtca Ljutomer, Vrtca Stročja vas, Vrtca Cven in Vrtca Cezanjevci so se že zjutraj zbrali na Glavnem trgu. Tam so jih že čakale strašljivo zabavne dejavnosti, ki so jih pripravile prijazne čarovnice iz Vrtca Ljutomer.

Prlekija-on.net, petek, 15. julij 2022 ob 16:51
Grossmannove Zombarije

Grossmannove Zombarije

Tudi v četrtek smo se najmlajši Grossmannovci iz Vrtca Ljutomer, Vrtca Stročja vas, Vrtca Cven in Vrtca Cezanjevci že zjutraj ob 9.00 uri zbrali na Glavnem trgu v Ljutomeru. Tam so nas že čakale strašljivo zabavne dejavnosti, ki so jih pripravile prijazne čarovnice iz Vrtca Ljutomer.

Otroci so na 1. delavnici v svojem Grossmannovem dnevniku dopolnili in pobarvali svojega superjunaka. Na 2. delavnici so vsi skupaj ponovno risali na velik plakat na temo risank, ki so si jih ogledali v sredo. Sledila je delavnica, kjer si je vsak otrok naredil svojo masko, ki si jo je za spomin odnesel domov. Ob koncu programa na Glavnem trgu pa so se otroci razgibali s pomočjo žog in pisanega padala.

Skupaj s svojimi vzgojiteljicami so se otroci odpravili v prostore novega mladinskega centra (stara Jagoda), kjer so si z velikim navdušenjem in zanimanjem ogledali najlepše slovenske animirane filme.

V petek ob 9.00 se ponovno vidimo in se že veselimo novih zabavnih in ustvarjalnih delavnic ter ogleda risank, ki so ji pripravili sodelujoči vrtci.

Vrtec Ljutomer
Foto: Staš Rudolf

Otroci na Grossmannovem festivalu

Tudi otroci sodelujejo na 18. Grossmannovem festivalu

Več v Najmlajši