V nedeljo ekipo »vozila« tudi policist in kokoš, danes jih čaka »Tour de France«

Glavna misija v ponedeljek je »Tour de France«, ker so ravno v Franciji. Misija zahteva, da v francoskih Alpah nad 2.000 metrih nadmorske višine svoje vozilo zamenjajo za kolo ter tako vozijo vsaj 200 metrov.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. september 2022 ob 10:01
European mountain summit Rally 2022

European mountain summit Rally 2022

Tretji dan, v nedeljo, na European mountain summit Rally 2022 je prleška reli ekipa Wine angels uspešno prevozila dva prelaza in našla lokacijo večerne zabave. V nedeljo so imeli dolgo pot po italijanskih deželah Lombardija in Piemont, zavili so tudi v Švico, kjer so morali prevoziti dva gorska prelaza, San Bernardino na 2.066 metrih nadmorske višine ter prelaz Splügen na 2.114 metrih nadmorske višine. To sta bili tudi dve cestni nalogi za tisti dan, glavna dnevna naloga pa je bila, najti lokacijo zabave "SAC Castello Party", kar so tudi uspešno našli.

Tam je sledila zabava v velikem parku, kjer je prleška ekipa bila prava atrakcija s sodom vina in domačimi klobasami. Tam so tudi navezali stike s Španci, Švicarji, Nemci... še posebej so se spoznali z ekipo #220 "LOS SCHNAKOS" (Jonathan, Marcel in Jonas), ki so na poti z vozilom Volkswagen Derby, letnik 1982 ter ekipo #40 "Holdi" (Peter, Laura in Hendrik), ki so na poti z vozilom Mazda 626, letnik 1992. Obe ekipi sta iz Nemčije.

V nedeljo so opravili tudi dve posebni misiji, ki jih ekipe lahko opravijo tekom relija in dobijo dodatne točke. Tako so opravili misiji "Louis de Funes", ki je zahtevala, da za volan njihovega vozila sede član žandarmerije (policist) ter misijo "Chicken Roaster", ki je zahtevala, da njihovo vozilo "vozi" kokoš. Za vsako od misij so prejeli dodatnih 5 točk.

V ponedeljek nadaljujejo pot proti Franciji, kjer imajo dve cestni misiji in sicer uspešno prevoziti gorski prelaz Colle delle Finestre na nadmorski višini 2.178 metrov ter Col d'Izoard na 2.360 metrih nadmorske višine. Glavna misija pa je v ponedeljek "Tour de France", ker so ravno v Franciji. Misija zahteva, da v francoskih Alpah nad 2.000 metrih nadmorske višine svoje vozilo zamenjajo za kolo ter tako vozijo vsaj 200 metrov.

Spodaj je nekaj utrinkov iz tretjega dne reli pustolovščine.

European mountain summit Rally 2022

»The Italian Job« uspešno opravljen, v nedeljo po dolgi turi sledi zabava





Več v Družabno