Policisti zalotili osebo pri odlaganju odpadkov v gozd

Zoper kršitelja bodo uvedli hitri postopek zaradi kršitev Zakona o varstvu okolja.

Prlekija-on.net, petek, 16. september 2022 ob 10:47
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 15. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8.25 uri so bili na kraju dogodka izven naselja Sodinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je znana oseba nepravilno odlagala odpadke na območje v gozd. Zoper kršitelja bodo uvedli hitri postopek zaradi kršitev Zakona o varstvu okolja.

Ob 10.50 je oškodovanec na policijski postaji podal ustno kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Zalezovanja. Po vseh zbranih podatkih bodo zoper osumljeno osebo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12.20 so bili obveščeni o delovni nesreči, katera se je pripetila na območju Ormoža in v kateri je bila ena oseba poškodovana. Po vseh zbranih obvestil bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 17.01 uri so na lokalni cesti v naselju Obrež kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Alkotest je pokazal 0,51 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika