Policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli traktor

Ob 04.55 pa so intervenirali pri kršitvi javnega reda in miru, pri čemer je bilo zoper vinjenega kršitelja odrejeno pridržanje do streznitve.

Prlekija-on.net, četrtek, 6. oktober 2022 ob 10:12
Vozniku so zasegli traktor

Vozniku so zasegli traktor

Policisti Policijske postaje Ormož so v sredo, 5. oktobra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 14.02 so policisti imeli v postopku voznika traktorja, kateri je v cestnem prometu vozil traktor brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Kršitelju je bil na kraju traktor zasežen in zoper njega bo na Okrajno sodišče podan predlog za uvedbo postopka o prekršku .

Ob 14.30 so bili obveščeni o delovni nesreči, kjer je oseba zadobila lahke telesne poškodbe. Policisti še v zvezi nesreče zbirajo obvestila. Po zbranih obvestilih bodo zadevo tudi ustrezno zaključili.

Ob 18.49 so policisti vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, saj je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 04.55 so intervenirali pri kršitvi javnega reda in miru, pri čemer je bilo zoper vinjenega kršitelja odrejeno pridržanje do streznitve, zaradi kršitve pa mu bo izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika