Ribiči DU Ljutomer so se srečali v spomin na Jožefa Koštija

Ribiški tovariši in prijatelji so se zbrali v Noršincih na prijetnem druženju, v zasebnem ribniku in v čast njegovemu spominu izvedli ribiško tekmovanje v njegov spomin.

Prlekija-on.net, petek, 7. oktober 2022 ob 20:11
Ribiško srečanje v Noršincih

Ribiško srečanje v Noršincih

"Jožef Košti iz Lokavcev je bil dolga leta naš prijatelj in tekmovalec v Sekciji športnih ribičev, ki deluje pri Društvu upokojencev Ljutomer.
Cenili smo ga, ne samo zato, ker je bil odličen ribič. S svojim znanjem in humorjem nam je popestril veliko ribiških uric. Sploh nismo mogli verjeti, da je že minilo leto od njegovega slovesa. Za njim je v naših vrstah ostala praznina
," je povedal Ciril Magdič, predsednik DU Ljutomer, ko so se v petek, 7. oktobra, ribiški tovariši in prijatelji zbrali v Noršincih na prijetnem druženju, v zasebnem ribniku in v čast njegovemu spominu izvedli ribiško tekmovanje v njegov spomin.

Najboljši med vsemi je bil Branko Jerič iz Beltincev z ulovljenimi 11,3 kg rib, drugi je bil Igor Klarič z 9,8 kg iz Murske Sobote in tretji Janko Halas iz Križevcev z 9,4 kg ulovljenih rib. Najboljši, Branko Jerič je prejel prehodni pokal, vsi trije pa so bili nagrajeni z medaljami.

Za prijetno druženje, malico in postrežbo je poskrbel Zvonko Mord. Ob zaključku so sklenili, da bodo tudi to ribiško srečanje izvedli vsako leto.



Več v Družabno