Voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v peško

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino delov z vozila, tatvino osebnih dokumentov in poškodovanje tuje stvari.

Prlekija-on.net, torek, 25. oktober 2022 ob 07:37
Do trčenja je prišlo na prehodu za pešce

Do trčenja je prišlo na prehodu za pešce

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, prijeli šest tujcev, ki so v Slovenijo prišli nezakonito ter sedem primerov povoženja divjadi.

Zjutraj ob 7.00 uri so bili obveščeni, da je na prehodu za pešce na Ulici Štefana Kovača v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila, na prehodu za pešce trčil v peško, ki se je pri trčenju lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino delov z vozila, tatvino osebnih dokumentov in poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Lendavski policisti so vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Na avtocesti je bil zaustavljen voznik manjšega tovornega vozila. V postopku je bilo ugotovljeno, da v notranjosti prevaža šest tujcev, ki so v Slovenijo vstopili nezakonito. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in bodo nastanjeni v azilnem domu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika