Cven se je dostojno upiral drugoligašu in zabil tudi gol

Častni zadetek je na Koroškem proti Fužinarju dosegel kapetan Jernej Tršovec.

Prlekija-on.net, sreda, 9. november 2022 ob 12:31
Cven se je odpravil na Koroško

Cven se je odpravil na Koroško

S tremi torkovimi tekmami so se pričeli boji za osmino finala Pokala Pivovarna Union, kjer igrata tudi Cven in Avto Rajh Ljutomer. Cven je bil ob Serdici eden od dveh petoligašev v šestnajstini finala pokalnega tekmovanja, Prleki pa so se na Koroškem dostojno upirali drugoligašu Fužinarju. Ravenčani so z goli Ivijana Svržnjaka, Afriyieja Gyimahe in Dejana Maksimovića dobili prvi polčas, v nadaljevanju tekme pa je domačo prednost povišal Ion Ibrian. Pod častni zadetek Cvena se je četrt ure pred koncem tekme podpisal kapetan Jernej Tršovec.

Fužinar Vzajemci - Cven 4:1 (3:0)
Svržnjak (7'), Gyimaha (9'), Maksimović (33'), Ibrian (58'); Tršovec (74')

Ljutomer tekmo igra v sredo, ko se skupaj s številnimi navijači odpravljajo v Ljubljano k prvoligašu in vodilni ekipi Prve lige Telemach Olimpiji.

Bučno je bilo že v Ljutomeru

Ljutomerski nogometaši so se z bučno podporo navijačev odpravili v Ljubljano


BRAVO CVENSKI NOGOMETAŠI!!! Fužinarju zadali gol! Bravo naši. Pogumno naprej! Čeprav je bil rezultat 4:1 ste za nas zmagovalci!

Objavil/a Olga Karba dne Torek, 08. november 2022

Po borbeni igri in dostojnem odporu smo pokalno tekmo proti drugoligašu Fužinarju zaključili s porazom 4:1 Za našo ekipo je zadel Jernej Tršovec Hvala vsem, ki ste nas prišli spodbujat Bravo Cven

Objavil/a ŠD Cven dne Torek, 08. november 2022


Več v Šport