Majhna srca nosijo veliko ljubezni

Prireditev, ki so jo zasnovali v vrtcu Cezanjevci je bila del občinskega projekta Prleških vrednot in vinske kulture.

Prlekija-on.net, petek, 18. november 2022 ob 07:19
Majhna srca nosijo veliko ljubezni

Majhna srca nosijo veliko ljubezni

Glavni trg v Ljutomeru se je zavil v temo, odprli smo svoja srca, napeli ušesa, pogled pa smo usmerili v najmlajše. Sij luči je napolnil prizorišče in zgodilo se je...

SRCE JE ZASIJALO, ZASLIŠAL SE JE ZVOK LJUBEZNI IN STRNOSTI.

Prireditev, ki smo jo zasnovali v vrtcu Cezanjevci je bila del občinskega projekta Prleških vrednot in vinske kulture. Ker se zavedamo kako pomembno se je med seboj povezovati, saj le skupaj lahko delamo velike svari, smo k sodelovanju povabili ostale vrtce občine Ljutomer. Le ti so se s pogumom odzvali na naše povabilo. Pri vsem tem nas je z odprtim srcem podprla občina Ljutomer.

Vrednote, ki jih vsi nosimo v sebi smo poskušali deliti s tistimi, ki so nam namenili čas in nas spremljali na Glavnem trgu. Otroci so s svojimi plesnimi točkami dodali posebno vrednoto - ČAROBNOST! Le to izkazujejo z iskrico v očeh in neprecenljivo pristnostjo. In prav ta vrednota je prireditev najbolj podkrepila in jo naredila čarobno.

Približuje se prav poseben čas v letu, ne pozabimo na vrednote, ki jih vsi nosimo v sebi. Naj štejejo majhne stvari in v tempu časa ne pozabite povedati to kar čutite, to v kar verjamete.

RADI VAS IMAMO!

Jasna Špindler, pomočnica ravnateljice za vrtec Cezanjevci



Več v Najmlajši