Tako so se ljutomerski navijači odpravili na gostovanje v Ljubljano

Na ogled je uradni video nogometne evforije, ki je vladala v Ljutomeru pred tekmo z Olimpijo.

Prlekija-on.net, torek, 22. november 2022 ob 16:46
#PokalUnion | NK Olimpija Ljubljana - NK Ljutomer

#PokalUnion je v novi sezoni zrežiral marsikatero nepozabno zgodbo in zanetil nogometne iskrice v številnih slovenskih krajih. Tako v tistih z bogato nogometno zgodovino, kot tudi v manjših okoljih z velikim nogometnim srcem. Pred jutrišnjim žrebom osmine finala Pokala Pivovarna Union preverite, kako so se navijači NK Ljutomer odpravili na gostovanje v Ljubljano. #PivovarnaUnion

Objavil/a Nogometna zveza Slovenije dne Torek, 22. november 2022

NK Ljutomer v Ljubljani

V šestnajstini finala Pokala Pivovarna Union je igral tudi Avto Rajh Ljutomer, ki se je v začetku novembra pomeril proti ljubljanski Olimpiji. S prleškim tretjeligašem so v prestolnico pripotovali številni pristaši kluba, ki so bili glasni vse od odhoda z Glavnega trga iz Ljutomera, na poti do Stožic in na stadionu. Prava nogometna evforija pa je v Ljutomeru vladala že precej pred tekmo, kar je vzbudilo zanimanje širše javnosti. Tudi pri Nogometni zvezi Slovenije in Unionu, glavnemu sponzorju pokala, kjer so ob tem posneli video vse od odhoda navijačev iz Ljutomera do velikega rajanja v Stožicah.

Pred jutrišnjim žrebom osmine finala Pokala Pivovarna Union so sedaj objavili video, kako so se navijači NK Ljutomer odpravili na gostovanje v Ljubljano. Video si lahko ogledate zgoraj.

Gol za Ljutomer je dosegel Primož Panič

Ljutomer se je odlično zoperstavil Olimpiji, zabili so tudi gol




Več v Šport