V sredo obravnavali grožnjo, zalezovanje, goljufijo pri spletnem nakupovanju...

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

Prlekija-on.net, četrtek, 22. december 2022 ob 08:08
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, pet povoženj divjadi, zasegli vozilo, pridržali enega kršitelja in prijeli tujca, ki je na nedovoljen način vstopil v našo državo.

S področja kriminalitete je bila obravnavana grožnja, zalezovanje, tatvina prodajnih artiklov, tatvina goriva na bencinski črpalki in goljufija pri spletnem nakupovanju.

V Šalovcih je bil obravnavan požar na pomožnem gospodarskem objektu. Požar so pogasili gasilci. Nastalo je za cca. 5000 EVR materialne škode.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali

Pridržan je bil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil. Na območju Lendave je bil prijet tujec, ki je pred tem na nedovoljen način vstopil v R Slovenijo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.



Več v Črna kronika