Erotični pripomočki so odlično darilo! Predstavljamo 7 idej!

Bliža se čas obdarovanj in zakaj ne bi tudi vi svojemu dragemu ali dragi pripravili prijetnega presenečenja? Erotični pripomočki so kot nalašč za to, saj bo vaš obdarovanec z njimi doživel nepozabne občutke na samem ali v dvoje.

Oglasno sporočilo, petek, 30. december 2022 ob 08:44
Erotični pripomočki

Erotični pripomočki

Različni seks položaji, spolni odnosi in erotični pripomočki že dolgo niso več tabu tema. Mnogi so spoznali, da uporaba erotičnih pripomočkov ni nič slabega, ampak so odličen način za popestritev dogajanja v postelji.

In zakaj ne bi katerega od erotičnih pripomočkov podarili tudi kot darilo? Tukaj je nekaj idej.

1. Zapeljivo erotično perilo

V erotičnem perilu se vsaka ženska počuti drugače, še bolj zapeljivo. Če jo želite presenetiti in videti v njeni najbolj zapeljivi različici, potem izberite komplet erotičnega perila. Izbirate lahko med rdečo in črno barvo, ki sta najbolj sexi, na voljo pa vam je perilo tudi v drugih zapeljivih barvah in vzorcih.

Poleg kompletov erotičnega perila, v naši ponudbi najdete tudi erotične kostume, zgornje in spodnje dele erotičnega perila in še mnogo več.

2. Lubrikanti

Lubrikanti so nepogrešljiv pripomoček, saj pripomorejo k izboljšanju spolnega odnosa. Ne glede na to kako divji ste v postelji, ga prav vsak par potrebuje.

Če nimate ideje, kaj bi letos podarili svoji partnerki, partnerju, ljubimcu, ljubimki, z lubrikantom ne boste zgrešili. Izbira je res velika, na voljo so vam tako klasični kot analni lubrikanti, tudi z okusom in na vodni osnovi. Če lubrikanta še nimate, je sedaj pravi čas, da mu daste priložnost.

3. Analni čepi

Za vse, ki se šele podajajo v svet analnega seksa, so analni čepi odlično darilo. Gre za erotični pripomoček, ki je v kategoriji analnega seksa med najbolj priljubljenimi, zato boste z njim zagotovo zadeli v polno, ne glede komu je namenjeno.

Uporaba analnih čepov je izjemno prijetna in ne povzroča nobenih bolečin. Uporabni pa niso le med spolnim odnosom, ampak tudi pri opravljanju vsakodnevnih opravil, saj dajejo občutek polnosti ter nudijo prijetno stimulacijo tako moškim kot tudi ženskam.

4. Strap - on izdelki

Strap-on izdelki so odlična popestritev spolnega odnosa ženska - ženska in pa tudi moški - ženska. Izbirate lahko med trdimi ali mehkimi umetnimi udi, odvisno od tega, kaj vam bolj ustreza. Čisto vseeno je, ali ste ga že uporabljali ali ne, tako, strap-on je lahko darilo za čisto vsakega, ki si želi popestritve v spolnem odnosu.

Strap-on je tako odlično darilo za ženske, ki si v postelji želijo še več. Sploh za popestritev odnosa ženska - ženska, saj strap-on odigra čisto svojo vlogo v spolnem odnosu.

5. Erotične igre

Tako kot družabne igre so lahko tudi erotične igre zabavne, predvsem za popestritev predigre, spoznavanja in druženja s partnerjem.

Če vam je zmanjkalo idej, kako začeti s predigro in poskrbeti za pravo erotično vzdušje v spalnici, potem izberite za darilo katero od erotičnih iger. Zabava in užitek zagotovljena!

Erotične igre

Erotične igre so odlična priložnost za še več eksperimentiranja, nagajive pustolovščine in številna erotična presenečenja.

6. Darilni kompleti

Med najbolj izvirnimi darili so zagotovo različni darilni kompleti, ki bodo poskrbeli za ogromno razburljivih noči. Odvisno od tega, kaj je všeč vašemu partnerju, lahko izberete med kompleti, ki vsebujejo različne erotične pripomočke.

Za tiste bolj poredne izberite komplet BDSM pripomočkov, če pa je vaš obdarovanec začetnik pri uporabi erotičnih pripomočkov, potem mu namenite katerega od klasičnih darilnih kompletov, ki vsebujejo prevezo za oči, vibrator za stimulacijo, žgečkalnik, vibracijski obroček, lisice in kocko za raziskovanje seks položajev.

7. BDSM izdelki

Za najbolj poredne so zagotovo najboljša izbira različni BDSM izdelki. V ponudbi lahko izberete oprtnike, žgečkalnike, maske za oči, deviške pasove, lisice, ovratnice, biče, razne BDSM komplete in še mnogo drugega.

BDSM izdelki

BDSM izdelki so odlično darilo za vse tiste, ki si želijo pri seksu izkusiti nekaj popolnoma novega in občutke pri seksu dvigniti še na višjo raven.

Če vam katera izmed zgoraj naštetih idej še vedno ni všeč, potem ne spreglejte tudi naslednjih izdelkov:

  • Hlačke in nedrčki iz bonbončkov: Če je vaš partner ali partnerica zelo sladkosned, potem so sexy prigrizki lahko odlično darilo. Hlačke, tangice in nedrčki, ki so sestavljeni iz majhnih bombončkov niso le okusni, ampak popestrijo dogajanje v postelji in poskrbijo tudi za obilo zabave obeh partnerjev.
  • Analne kroglice: To so odlično darilo za moške in ženske. Od analnih čepov se razlikujejo po načinu uporabe - kroglice se vstavijo med seksom ali samozadovoljevanjem, svojo vlogo pa odigrajo predvsem pri odstranjevanju. Analne kroglice se namreč odstranijo na robu orgazma in s tem poskrbijo za intenzivnejši vrhunec.

Več kot očitno je, da so erotični pripomočki odlično darilo - le izbrati morate pravega! Če pa ne veste, kaj bi podarili svojemu partnerju ali partnerki, potem je darilni bon erotične trgovine vedno dobro izbira.



Več v Gospodarstvo