Dvema voznikoma zasegli osebna avtomobila

Na področju kriminalitete so obravnavali neomogočanje stika z otrokom, grožnjo, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva ter ponarejanje listin.

Prlekija-on.net, četrtek, 19. januar 2023 ob 07:46
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila, štiri primere povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 12.45 so bili obveščeni, da je v naselju Rakičan prišlo do prometne nesreče. Policisti so na kraju ugotovili, da je do nesreče prišlo v semaforiziranem križišču, kjer je voznik osebnega avtomobila pri zavijanju levo, izsilil prednost drugemu vozniku osebnega avtomobila. Povzročitelj se je pri trčenju lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali neomogočanje stika z otrokom, grožnjo, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva ter ponarejanje listin.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Dvema voznikoma sta bila zasežena osebna avtomobila, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.Več v Črna kronika

Prometna nesreča

V sredo obravnavali 13 prometnih nesreč

četrtek, 7. december 2023 ob 07:22
Požar so pogasili gasilci

V delavnici zagorel računalnik

sreda, 6. december 2023 ob 18:53