Zbirajo prijave za Ormoški fašenk s povorko z bogatimi nagradami

Skupina bo lahko nagrajena, če bo štela 10 ali več članov.

Prlekija-on.net, četrtek, 26. januar 2023 ob 09:31
Ormoški fašenk

Ormoški fašenk

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Občine Ormož vas vabi, da se udeležite tradicionalnega Ormoškega fašenka s povorko 2023, ki bo v torek, 21. februarja 2023, s pričetkom ob 14. uri, po ormoških mestnih ulicah.

Med predšolske in šolske skupine, ki se bodo udeležile Ormoškega fašenka s povorko 2023 bo razdeljen denarni sklad oz. nagrade za sodelovanje v skupnem znesku 1000 evrov.

Pri odraslih karnevalskih skupinah pa bodo nagradili prve tri skupine, kjer bo prvo mesto prineslo 500 evrov, drugo 400 evrov in tretje mesto 300 evrov. Dodatno bosta podeljeni še dve nagradi za etnološko izročilo in sicer za predšolske in šolske skupine ter za odrasle karnevalske skupine, vsaki po 100 evrov.

Skupina bo lahko nagrajena, če bo štela 10 ali več članov. Tričlanska ocenjevalna komisija se bo sprehodila med udeleženci, zato vas prosijo za točen prihod na prizorišče. Odločitev komisije je dokončna.

Priznanja za sodelovanje za vse karnevalske skupine in nagrade najboljšim bo komisija objavila in podelila po končani povorki v šotoru pri grajski pristavi. Predšolske in šolske skupine bodo pogostili (hot dog in čaj) v šotoru. Odrasle karnevalske, godba in mažoretke bodo dobile toplo malico. Poskrbljeno bo tudi za dodatno gostinsko ponudbo za vse obiskovalce Ormoškega fašenka 2023 in živo glasbo v izvedbi DUO JET SET. Pustna zabava bo trajala do 22. ure.

O vseh ostalih podrobnostih vas bodo obvestili organizatorji prireditve ob prijavi.

Prijavnico najdete tukaj, rok prijave pa je petek,17. februar 2023, do 14.00 ure.



Več v Družabno