Ceca poskrbela za uvod v pustovanje na Ptuju

V petek je na Ptuju nastopila Svetlana Ražnatović ‒ Ceca, ki velja za največjo balkansko glasbeno zvezdo in simbol turbo folka.

Prlekija-on.net, sobota, 4. februar 2023 ob 14:05
Otvoritveni koncert pustovanja na Ptuju

Otvoritveni koncert pustovanja na Ptuju

Tradicionalno 63. Kurentovanje, ki ga organizira Zavod za turizem Ptuj skupaj z Mestno občino Ptuj se letos sicer prične 11. februarja, komercialni, zabavni del pustovanja pa se je v Karnevalski dvorani (Arena Campus Sava Ptuj) pričel že v petek, 3. februarja.

Tega letos pripravlja organizator Družba Radio Tednik Ptuj d.o.o., ki si je zadal ambiciozni plan, da bo z raznovrstnim glasbenim programom zadovoljil glasbene navdušence vseh žanrov, kjer bodo lahko prišli na svoj račun tako ljubitelji slovenske narodno-zabavne glasbe kot hrvaške zabavne in klapske glasbe ter na koncu, kar je bila želja poslušalcev Radia Ptuj, tudi srbske folk glasbe.

Pustni Rock večer na Ptuju

V soboto je pustovanje bilo rokovsko obarvano


Srbska folk glasba je tako bila na sporedu že za uvod v pustovanje, saj je v petek nastopila Svetlana Ražnatović ‒ Ceca, ki velja za največjo balkansko glasbeno zvezdo in simbol turbo folka. Pevka je na Ptuju pritegnila številčno publiko. Nastopil je tudi Miro Todosovski, makedonski pevec, ki sicer živi v Sloveniji.

Skupno bo organizator v dvorani Campus izvedel kar 13 dogodkov. Že naslednji sledi danes, v soboto, ko bodo na rock večeru nastopili Siddharta in Leteći odred.



Več v Družabno