V nedeljo že 31. Fašenk v Lotmerki, TD Ljutomer vabi k sodelovanju

Zimo bodo odganjali naši najmlajši od 13.00 ure na otroškem pustnem rajanju, dokončno pa jo bomo pregnali s tradicionalno pustno povorko, ki se prične ob 14.00 uri. Za najboljše skupine pripravljajo tudi denarne nagrade.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. februar 2023 ob 07:32
Fašenk v Lotmerki

Fašenk v Lotmerki

V nedeljo, 19. februarja, bo v Ljutomeru potekalo tradicionalno pustno rajanje Fašenk v Lotmerki 2023. Zimo bodo odganjali naši najmlajši od 13.00 ure na otroškem pustnem rajanju, dokončno pa jo bomo pregnali s tradicionalno pustno povorko, ki se prične ob 14.00 uri.

Na prireditvi bo poskrbljeno za zabavo, hrano in pijačo, ter seveda za nagrade za najbolj izvirne in pogumne maske med našimi najmlajšimi in denarne nagrade za najbolj izvirne skupinske maske v pustni povorki.

Turistično društvo Ljutomer vabi k sodelovanju na pustni povorki. Ste tudi vi pustno razpoloženi in ste si za letošnji fašenk zamislili odlično skupinsko masko? Vabljeni na že 31. Fašenk v Lotmerki v nedeljo s pričetkom ob 13.00 uri, ko bodo zabavali naše najmlajše maškare skupaj s Jesso in Faniko, nato pa še navdušili vse obiskovalce s tradicionalno pustno povorko.

Nagrade za najboljše pustne skupine

Vabijo vas, da se s svojo skupinsko masko udeležite tradicionalne pustne povorke od 14.00 ure naprej in z vašo izvirno skupinsko masko osvojite lepe denarne nagrade. 1. mesto prinaša 400 evrov, drugo 200 evrov in tretje mesto 100 evrov.

Prijavite se tako izpolnite prijavnico in jim jo vrnete na njihov elektronski naslov tdljutomer@gmail.com.

O zmagovalcih bo odločila tričlanska komisija, katere odločitev je dokončna.

Za vse informacije in prijavo so dosegljivi na elektronskem naslovu ali telefonski številko 041 839 650 (Sara).

Fašenk v Lotmerki
Več v Družabno