Obravnavali grožnjo, tatvino lesa, vlom v klet ter nasilje v družini

Nekaj pred osmo uro zjutraj se je pri trgovini Mercator v Beltincih zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja. Zaradi razjasnitve okoliščin policisti naprošajo kolesarja, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na številko 113 ali se oglasi na postaji prometne policije.

Prlekija-on.net, četrtek, 23. februar 2023 ob 07:30
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povožnja divjadi. Na območju Lendave je bila obravnavana nesreča pri delu.

V prometnih nesrečah sta se lažje telesno poškodovala dva udeleženca. Nekaj pred osmo uro zjutraj se je pri trgovini Mercator v Beltincih zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja. Zaradi razjasnitve okoliščin policisti naprošajo kolesarja, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na številko 113 ali se oglasi na postaji prometne policije.

S področja kriminalitete je bila med drugim obravnavana grožnja, tatvina lesa, vlom v klet ter nasilje v družini. Storilcu je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika