Izvedli so kviz gasilske mladine GZ Križevci 2023

Izkušnje v znanju in spretnosti so si tokrat lahko izmenjali udeleženci iz kar treh gasilskih zvez, na tekmovanju so namreč sodelovale ekipe iz gasilskih zvez Radenci, Ljutomer in Križevci.

Prlekija-on.net, sreda, 15. marec 2023 ob 08:18
Kviz gasilske mladine GZ Križevci 2023

Kviz gasilske mladine GZ Križevci 2023

V skladu s programom dela Gasilske zveze Križevci smo v nedeljo, 12. marca 2023, v so-organizaciji z GZ Ljutomer izvedli Občinski kviz gasilske mladine 2023. Izkušnje v znanju in spretnosti so si tokrat lahko izmenjali udeleženci iz kar treh gasilskih zvez, na tekmovanju so namreč sodelovale ekipe iz gasilskih zvez Radenci, Ljutomer in Križevci.

Od skupno prijavljenih 56 ekip je pod okriljem GZ Križevci tekmovalo 30 ekip, od tega 10 ekip pionirjev, 18 ekip mladincev in 2 ekipi pripravnikov.

Vsi tekmovalci so prejeli medalje, za prva tri mesta v posameznih kategorijah pa so bili podeljeni tudi pokali.

Razvrstitve:

PIONIRJI:
1. mesto: Ključarovci 1
2. mesto: Vučja vas
3. mesto: Stara Nova vas

MLADINCI:
1. mesto: Križevci
2. mesto: Iljaševci
3. mesto: Stara Nova vas 1

PRIPRAVNIKI:
1. mesto: Vučja vas
2. mesto: Križevci

Zgoraj navedene ekipe se bodo v prihodnjih dneh aktivno pripravljale na regijsko tekmovanje, ki bo 25. marca 2023, na Kapeli (GZ Radenci).

Iskrene čestitke tekmovalcem za dosežene rezultate in mentorjem za nešteto ur vloženega truda s pripravami na kviz! Se vidimo na Kapeli. Zahvala Osnovni šoli Stročja vas, ki je bila odličen gostitelj.

Besedilo: Rajko Veršič
Foto: Andrej Trstenjak, Rajko VeršičVeč v Kultura in izobraževanje