Voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v drugo vozilo

Pri tem se je lahko telesno poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Ptuj. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. marec 2023 ob 12:47
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 24. marca, ob 7.40 so intervenirali na območju naselja Podgorci, na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba drugo osebo žalila in zmerjala. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 18.07 so policisti obravnavali kaznivo dejanje Zlorabe osebnih podatkov.

V soboto, 25. marca, ob 18.32 so izven naselja Osluševci obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v drugo vozilo. Pri tem se je lahko telesno poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Ptuj. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 26. marca, ob 18.15 je bilo odvzeto vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Vozniško dovoljenje bo skupaj z Obdolžilnim predlogom poslano na pristojno sodišče.

ORMOŽ Osluševci OSLUŠEVCI 25.03.2023 18:33 Ob 18.33 sta v Osluševci, občina Ormož, bočno trčili osebni vozili. Gasilci...

Objavil/a 112 PTUJ dne Nedelja, 26. marec 2023


Več v Črna kronika