Obravnavali vlom v trgovino, tatvino drevesa iz gozda, žaljivo obdolžitev...

V Zbigovcih je zaradi dotrajanega dimnika prišlo do tlenja tramu. Požar so pogasili domači gasilci. Pri tem je nastalo za okoli 1.000 EVR škode.

Prlekija-on.net, petek, 7. april 2023 ob 07:34
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, dva požara, šest primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v trgovino, poškodovanje tuje stvari, tatvino drevesa iz gozda, žaljivo obdolžitev ter zasegli bankovec za 100 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Zbigovcih je zaradi dotrajanega dimnika prišlo do tlenja tramu. Požar so pogasili domači gasilci. Pri tem je nastalo za okoli 1.000 EVR škode. V Turnišču je zaenkrat iz neznanega vzroka zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Požar so pogasili domači gasilci. Nastalo je za okoli 10.000 EVR škode.

V času od 3. do 9. aprila bodo potekale aktivnosti za večjo varnost voznikov e-skirojev (lahka motorna vozila), ki jih koordinira Javna agencija RS za varnost prometa. Policisti bodo v tem času izvajali poostren nadzor nad vozniki e-skirojev.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika