Zjutraj na avtocesti prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom

V nesreči so bili udeleženi vozniki treh tovornih vozil. Posledice prometne nesreče bodo odstranjevali dlje časa.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. april 2023 ob 10:24
Prometna nesreča, foto: Promet.si

Prometna nesreča, foto: Promet.si

Iz PU Maribor so sporočili, da policisti PPP Maribor obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom na avtocesti A1, o kateri so bili obveščeni danes, ob 6.04. V nesreči so bili udeleženi vozniki treh tovornih vozil.

Pozneje so informacijo dopolnili, da je 46-letni voznik tovornega vozila, sicer slovenski državljan, za tunelom Vodole, v smeri Dragučove, trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil državljan BiH (v nesreči lažje poškodovan), to vozilo je odbilo v drugo tovorno vozilo, ki ga je prav tako vozil državljan BiH. 46-letnik je bil v nesreči tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl.

Prometno-informacijski center ob tem poroča, da je zaprta vzhodna mariborska obvoznica med izvozom Maribor center na Ptujsko cesto in Dragučovo proti Šentilju. Nastaja zastoj pred izvozom Maribor center. Voznikom svetujejo, da se preusmerijo na bivšo hitro cesto skozi Maribor. Vozniki se lahko preusmerijo z avtoceste na razcepu Slivnica.

Posledice prometne nesreče bodo odstranjevali dlje časa.

 

Prometna nesreča
Nastajajo zastoji, vir: Prometno-informacijski center

PROMETNA NESREČA Zaprta je vzhodna mariborska obvoznica med Zrkovsko in Dragučovo proti Šentilju. Vozite previdno! Nastaja zastoj. Voznikom svetujemo, da se preusmerijo na bivšo hitro cesto skozi Maribor.

Objavil/a Promet.si dne Nedelja, 16. april 2023


Več v Črna kronika