Štajerski Brendi nam predstavlja skladbo »Danes je ta dan«

V besedilu pesmi Štajerski Brendi prepeva o tem, da čas je čudna reč, vsem že narisal je gube na obraz, slavljenca pa ima rajši kakor nas.

Prlekija-on.net, torek, 18. april 2023 ob 17:03
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Štajerski Brendi nam po skladbi Anja, ki nam jo je predstavil v začetku leta 2023, tokrat predstavlja novo avtorsko skladbo z naslovom "Danes je ta dan". Glasbo je Štajerski Brendi ustvaril kar sam, besedilo pa je delo znanega avtorja besedil Mateja Kocjančiča. Z njim popularni pevec sodeluje prvič, pri aranžmaju pa je, tako kot že pri mnogih skladbah, sodeloval z Borisom Jelenkom.

Skladba "Danes je ta dan" je še ena izmed mnogih njegovih z rojstnodnevno tematiko. V besedilu pesmi Štajerski Brendi prepeva o tem, da čas je čudna reč, vsem že narisal je gube na obraz, slavljenca pa ima rajši kakor nas. Prepeva tudi o tem, da naj nič ne preštevamo let, ampak uživamo v vsakem izmed njih.

Štajerski Brendi si želi, da bodo njegovi poslušalci tudi to novo skladbo lepo sprejeli in, da bo tako, kot že njegove druge postala stalnica med čestitkami na radijskih postajah.

Štajerski Brendi pa nam pripravlja že novo skladbo. Tokrat bo šlo za priredbo ene njegovih starejših skladb, ki bo posneta v narodno zabavni verziji. Katera skladba bo to, pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.



Več v Glasba in film