Na Mavričnem vrtiljaku se je predstavilo 160 predšolskih otrok

Otroci iz vrtcev Cven, Razkrižje, Mala Nedelja, Ljutomer, Cezanjevci, Veržej, Križevci in Stročja vas se je predstavilo s svojo točko, ki so jo pripravili pod vodstvom svojih mentorjev.

Prlekija-on.net, sreda, 26. april 2023 ob 10:41
Mavrični vrtiljak 2023

Mavrični vrtiljak 2023

V četrtek, 20. aprila 2023 sta Občinsko društvo prijateljev mladine Ljutomer in vrtec pri OŠ Stročja vas v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru organizirala že tradicionalno prireditev Mavrični vrtiljak. Slogan letošnje prireditve je bil Mavrični vrtiljak naj se zavrti v zeleno pomlad.

Kar 160 predšolskih otrok iz vrtcev Cven, Razkrižje, Mala Nedelja, Ljutomer, Cezanjevci, Veržej, Križevci in Stročja vas, se je predstavilo s svojo točko, ki so jo pripravili pod vodstvom svojih mentorjev. Tudi tokrat so naši najmlajši dokazali kako znajo biti ustvarjali, igrivi, nasmejani in pogumni. Vsem nastopajočim čestitamo.

Program je povezovala vzgojiteljica vrtca pri OŠ Stročja vas, ga. Suzana Babič. Vse zbrane sta nagovorili županja občine Ljutomer, mag. Olga Karba in predsednica Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer ga. Matejka Polak. Prireditev so spremljali ravnatelji, pomočniki ravnateljev, vzgojitelji, vodje vrtcev, starši otrok, prijatelji in znanci. S tem, da ste nam namenili vaš dragocen čas in nam pokazali, da cenite naš trud in delo. Vsi se vam iskreno zahvaljujemo.

Tako sedaj se je Mavrični vrtiljak odvrtel v zeleno pomlad, mi pa gremo novim dogodivščinam naproti. Se vidimo spet naslednje šolsko leto!

Zapisala: Anja Makoter




Več v Najmlajši