26. zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije in jubilejna 25. obletnica

Sreča je srečati prave ljudi, ki v tebi pustijo dobre sledi.

Prlekija-on.net, četrtek, 27. april 2023 ob 07:37
Klub tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Klub tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Tudi člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije puščamo dobre sledi že 25. let od 1997 leta. V klubu se prepletajo dediščina nekdanjih in današnjih članov. Našo lanskoletno obletnico si štejemo kot izjemno priznanje, predstavlja pa nam tudi zavezo po nadgrajevanju našega znanja in poslanstva, ki je predvsem v izobraževanju, druženju in humanitarnem delovanju.

Predsednica sem se zahvalila članicam za naše sodelovanje, saj je naša skupna želja tudi za v prihodnje, da si z veseljem utrgamo prosti čas in se srečujemo na različnih dogodkih. Želja je tudi, da nas ne definirata zgolj poklic ali naziv delovnega mesta, temveč dajmo prednost naši energiji, znanju in pozitivni naravnanosti, ki naj bodo popotnice za naše nadaljnjo lepo, uspešno druženje in delovanje.

Našega zbora sta se udeležili tudi ptujski kolegici Sonja Hliš in Majda Zadravec, ter naša častna članica Jožica Bokša. Zbora se zaradi drugih obveznosti žal niso mogli udeležiti Leon Galun, direktor podjetja Gregurec d.o.o., ter župani Občin Ormož, Sveti Tomaž in Ljutomer, so pa zaželeli uspešen zbor in povezovalno delovanje tudi v prihodnje.

Po uradnem delu zbora je sledilo skupno druženje in praznovanje minule 25. obletnice.

Manica Hartman




Več v Kultura in izobraževanje