'Mejmo se LUŠTno

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 15. maj 2023 ob 12:44

LUŠTna družina

Pomlad kar kliče k uživanju v nam najljubši družbi. Najboljše spomine namreč ustvarjamo ob druženjih. Nič pa ni boljšega, če jih popestrimo s slastnimi jedmi. Zakaj ne bi pri tem uporabili svežega paradižnika?

Poletna družina paradižnikov

Paradižniki za vsak okus

Raznobarvne paradižnike različnih velikosti pridelujejo sodelavke in sodelavci iz podjetja Paradajz. Ljubezen in pozornost, ki jo posvetijo vzgoji rastlin, se zagotovo okuša v plodovih LUŠTnega paradižnika. Spominja namreč na okus tistega paradižnika, ki so ga z veliko ljubezni pridelovale naše babice na svojih vrtovih.

LUŠTen rastlinjak

Rastlinjak v Renkovcih v hladnih delih leta ogrevajo s pomočjo obnovljive geotermalne energije. Cvetove oprašujejo čmrlji. Ti so hkrati tudi »živi« dokaz, da pri pridelavi ne uporabljajo škodljivih preparatov za škropljenje, saj bi čmrlji v nasprotnem primeru zagotovo poginili, mi pa ne bi mogli uživati v slastnih LUŠTnih paradižnikih. S kratkimi transportnimi potmi pa posrbijo še za manjši ogljični odtis med potjo paradižnika od rastlinjaka pa do naših krožnikov.

Paradižnik LUŠT najdete v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji in na njihovi LUŠTni domačiji v Renkovcih. Po Pomurju pa vam ponujajo še dostavo direktno na dom!

LUŠTni sodelavci

Poletna družina paradižnikov

Družno pridelujejo paradižnik, zato da lahko vi uživate v surovem, kuhanem ali pečenem rajskem sadežu. Imejte se LUŠTno z njimi in z LUŠTnimi paradižniki še vi!

Pa LUŠTen tek!




Več v Gospodarstvo