Pri Kavarni Metropol so na pena partyju žurali do jutranjih ur

Za glasbo sta poskrbela DJ Enis in DJ XENIA, ki je prvič nastopila v Prlekiji.

Prlekija-on.net, petek, 16. junij 2023 ob 21:37
Pena party v Ljutomeru

Pena party v Ljutomeru

V petek, 16. junija zvečer, so v Ljutomeru pri Kavarni Metropol pripravili open air pena party, kje je prvič v Prlekiji nastopila tudi DJ XENIA.

Za glasbo je poskrbel tudi DJ Enis, obiskovalci pa so v peni na plesišču žurali do jutranjih ur.

Ksenija Filipič, ki prihaja iz Logarovcev v Prlekiji nastopa kot DJ XENIA in je v zadnjem času postala prepoznavna po energičnem izvajanju house glasbe, z modernimi ritmi sodobnih hitov ter remiksov starejših uspešnic. Od lanskega poletja se je njena glasbena pot začela strmo vzpenjati, postala je najbolj angažirana DJ-ka v Sloveniji, medijsko prepoznavna pa je tudi v tujini, odkar je bila povabljena na znane glasbene festivale ter klube, kjer je imela čast sodelovati s svetovno priznanimi DJ-ji, kot so Bob Sinclair, David Peen, The Cube Guys in Fedde La Grand, kar ji je tudi prineslo večjo medijsko prepoznavnost. Poznana je predvsem po energičnem nastopu, profesionalni tehniki "vrtenja" glasbe in ekstravagantnih opravah.

V petek se je prvič predstavila domači publiki. Ob tem se zahvaljuje vsem za obisk, ponovitev bo konec avgusta, vmes pa jo lahko vidite na Pomurskem festivalu.




Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46