V Ključarovcih pri Ormožu se je na nogometnem turnirju pomerilo 12 ekip

Na nogometnem turnirju, ki se je pričel dopoldne in je imel denarno nagrado za prve tri najboljše ekipe je sodelovalo 12. ekip. Slavila je ekipa ŠIC bar.

Ivan Trunk, ponedeljek, 21. avgust 2023 ob 19:44
Nogometni turnir v Ključarovcih pri Ormožu

Nogometni turnir v Ključarovcih pri Ormožu

V Ključarovcih pri Ormožu gasilci Prostovoljnega gasilskega društva vsako leto organizirajo nogometni turnir in veliko gasilsko veselico z dobrim ansamblom ali glasbeno skupino, letos je nastopil ansambel Banovšek. Pri njih je že nekaj letna tradicija, da to priredijo zadnji vikend v juliju in letos je to bilo soboto, 29. julija.

Nogometni turnir se je odvijal na igrišču pri gasilskem domu veselica pa prireditvenem šotoru za gasilskim domom. Na nogometnem turnirju, ki se je pričel dopoldne in je imel denarno nagrado za prve tri najboljše ekipe je sodelovalo 12. ekip.

Ekipe katere so nastopile na turnirju: MKK, Trsnica Žiher, Zmaji, Bambi bar, ŠD Bodkovci, KMN Vitomarci, ŠIC bar Ljutomer, PGD Ključarovci 1. ml, Avtoprevozništvo Vičar, ŠD Pušenci, PGD Senešci in PGD Ključarovci 2. st.

Veselica PGD Ključarovci pri Ormožu

PGD Ključarovci pri Ormožu pripravili veselico z ansamblom Banovšek


Ekipe so bile razdeljene v štiri skupine A , B, C in D in so se borile, da pridejo v osmino finala in naprej do finala turnirja. V četrtfinale so se uvrstile naslednje ekipe z rezultati tekem med ekipami:
ŠIC bar : Trsnica Žiher 3 : 1,
Avtoprevozništvo Vičar : KMN Vitomarci 2 : 2, penali zmaga Avtoprevozništvo Vičar
MKK : ŠD Bodkovci 1 : 0
PGD Ključarovci 1 : Bambi bar 0 : 0, penali zmaga Bambi bar.

V polfinale so se uvrstile naslednje ekipe z rezultati tekem:
ŠIC bar : Avtoprevozništvo Vičar 2 : 1
MKK : Bambi bar 3 : 0.

Za tretje mesto sta se pomerili ekipi z rezultatom:
Bambi bar : Avtoprevozništvo Vičar 2 : 1.

V finalni tekmi sta se pomerili ekipi in odigrali z naslednjim rezultatom:
ŠIC bar : MKK 4 : 0.

Po končanem turnirju so gasilci in gasilke PGD Ključarovci pri Ormožu priredili še veliko gasilsko veselico. Več o tem v povezanem članku.
Več v Šport