Na območju Ljutomera obravnavali nasilje v družini

Policisti so ponoči prijeli tudi 8 tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo. Vsi tujci, od tega sedem državljanov Pakistana in en Indije, so zaprosili za mednarodno zaščito, zato bodo po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Prlekija-on.net, torek, 22. avgust 2023 ob 07:50
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirišču, dve povoženji divjadi, zaseg vozila in tujce pri nedovoljenem prehodu državne meje.

V vseh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda. Dva povzročitelja nesreč sta vozila pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali vloma v poslovna prostora v Murski Soboti in Vaneči, tatvino v trgovini, tri goljufije, kaznivo dejanje zoper splošno varnost in premoženje ter nasilje v družini na območju Ljutomera.

Javni red in mir je bil kršen na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Na območju Svetega Jurija ob Ščavnici je voznik vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Policisti so ob 2.30 na odstavnem pasu avtoceste na relaciji Pince - Lendava prijeli 8 tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo. Vsi tujci, od tega sedem državljanov Pakistana in en Indije, so zaprosili za mednarodno zaščito, zato bodo po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Lendava.




Več v Črna kronika