V Radomerju so se v športnih igrah pomerile ekipe KS Železne Dveri

Pomerile so se ekipe iz vasi Cuber, Radomerje, Gresovščak, Slamnjak in Radomerščak ter dve ekipi izven KS, »pritepenci« in Radomerje mix.

Prlekija-on.net, nedelja, 27. avgust 2023 ob 17:35
Športne igre ekip KS Železne Dveri

Športne igre ekip KS Železne Dveri

V športnem centru Stari hrast v Radomerju so potekale športne igre med ekipami vasmi v KS Železne Dveri. Pomerile so se ekipe iz vasi Cuber, Radomerje, Gresovščak, Slamnjak in Radomerščak. Organizacijski odbor se je odločil, da lahko sodeluje tudi ekipa katerih člani neposredno ne izhajajo iz Krajevne skupnosti, zato se je pridružila ekipa »pritepenci« in Radomerje mix. Niso pa odstopali od pravila, da v ekipi mora sodelovati vsaj ena ženska.

Ob podpori številnih navijačev, saj je to bilo tudi srečanje krajanov vasi KS Železne Dveri, so se ekipe pomerile v odbojki na mivki, ruskem kegljanju in vlečenju vrvi. V odbojki na mivki je prvo mesto pripadalo ekipi iz Gresovščaka, ki je v ekipi imela najmlajšo aktivno udeleženko in najstarejšega tekmovalca iger. Drugo mesto je pripadalo ekipi iz Cubra, tretje pa »pritepencom«. V ruskem kegljanju so bili najboljši iz ekipe Radomerje mix, drugo mesto je zasedla ekipa Gresovščaka in tretje je pripadalo Radomerščaku.

V vlečenju vrvi je bila ekipa »pritepenci« skoraj brez konkurence in osvojila prvo mesto pred Cubrom in na tretje mesto se je uvrstila ekipa Radomerščaka. Prehodni pokal je prejela ekipa Gresovščaka, ki je imela največje število skupnih točk.

Na koncu sta se ekshibicijsko pomerili ekipi v vlečenju vrvi malčki proti mamicam. Organizatorji vabijo zainteresirane, da se jim pridružijo čez celo leto v njihovih aktivnostih poleti na kolesarjenjih, odbojki na mivki, druženjih v športnem centru, pozimi pa pri zimskih športih in v telovadnici.

Pravo druženje se je nadaljevalo, ko je sonce zašlo za jeruzalemske hribe in je temperatura padla vsaj malo pod tridesetko. Na prijetno druženje pa vas že danes vabimo zadnjo avgustovsko soboto naslednje leto.

Srečko Lukovnjak Kramberger




Več v Družabno