Wine angels uspešno štartali, sledijo naloge prvega dne

Za današnji dan imajo izziv med drugim, da naredijo fotografijo avtomobila v boksu na dirkališču Reims. Poleg rednih nalog imajo tudi bonus naloge, ki jim lahko prinesejo dodatne točke.

Prlekija-on.net, četrtek, 31. avgust 2023 ob 09:15
Start ekipe Wine angels v St. Quentinu

Start ekipe Wine angels v St. Quentinu

Ekipa Wine angels je v četrtek uspešno štartala svojo pot na Romanian Route Rally. Vsak dan zjutraj bodo dobili kuverto v kateri bodo naloge za tisti dan. Današnji dan vključuje vožnjo skozi dve državi, Francijo in Švico. Kot navaja današnja naloga, bi na potovanju po teh državah bilo lepo, če bi lahko nabrali nekaj spominkov ter da bi bili pravi "turisti". Vse ekipe imajo seznam šestih nalog, ki jih morajo opraviti čez dan. Nekatere naloge bodo lažje, nekatere pa morda nekoliko težje.

Točke bodo dodeljene vsaki posamezni nalogi na seznamu; ekipe si morajo prizadevati dokončati vse naloge na seznamu pred večerom. Če ekipa ne more dokončati naloge, bodo izgubili točke. Morebitne predmete/fotografije morajo prinesti na večerno prizorišče. Skupno število točk, ki jih lahko dosežejo je 300.

Za današnji dan imajo izziv med drugim, da naredijo fotografijo avtomobila v boksu na dirkališču Reims. Poleg rednih nalog imajo tudi bonus naloge, ki jim lahko prinesejo dodatne točke. Recimo fotografija avtomobila na najbolj neobičajnem mestu, "plank" enega izmed tekmovalcev na najbolj nenavadnem mestu...

Wine angels v Parizu

Ekipa Wine angels prispela v Pariz, danes zjutraj so štartali iz St. Quentina





Več v Družabno