Pripravili sprejem za ekipo Wine angels, ki je letos zmagala na Romanian Route Rally-ju

Ekipo sestavljajo štirje prijatelji, Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič, sprejel pa jih je župan Branko Slavinec in jim ob tem čestital za uspeh ter promocijo Slovenije in naših krajev.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. september 2023 ob 18:13
Sprejem reli ekipe Wine angels

Sprejem reli ekipe Wine angels

V ponedeljek, 11. septembra, je Občina Križevci v Parku doživetij Križevci pripravila sprejem za ekipo Wine angels, zmagovalce letošnjega Romanian route rallyja. Ekipo sestavljajo štirje prijatelji, Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič, sprejel pa jih je župan Branko Slavinec in jim ob tem čestital za uspeh ter promocijo Slovenije in naših krajev.

Ekipa je na deveti izvedbi relija zmagala z rekordno razliko. Zbrali so 2600 točk, druga ekipa je bila Vi-Queens (2025 točk), tretja pa ekipa Four candels (2005 točk). Na reliju so postavili tudi nekaj drugih rekordov, predvsem pri nalogi "Good old banger full". Ko se se tretji dan peljali s Salzburga proti Budimpešti, so se vmes ustavili v Ključarovcih ter opravili to nalogo. Naloga zahteva, da se v ali na avto spravi čim več ljudi. Prejšnji rekord je bil 27, naša ekipa pa je v oz. na avto spravila kar 46 ljudi. Podvig jim je uspel ob pomoči družin, prijateljev ter PGD Ključarovci, PGD Radoslavci in ŠD Ključarovci.

Ob tem jim je župan podelil posebno penino z njihovim imenom, sledilo je druženje v sproščenem vzdušju ob vinu in hrani. Sprejema so se v večjem številu udeležili člani MK Jezerski duhovi ter tudi nekateri drugi donatorji in sponzorji, ki ekipi stojijo ob strani.

Ekipa je ob tem z nami delila nekaj podrobnosti, saj načrtujejo že nove podvige na relijih prihodnje leto. O tem pa kaj več prihodnjič.

Wine angels ob prihodu domov

Zmagovalci Romanian Route Rally 2023 varno prispeli domov





Več v Družabno