Bioterme Mala Nedelja osvojile 2. mesto za Naj kopališče 2023 v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč

V zadnjih letih jim je uspelo nanizati petkrat 1. mesto in štirikrat 2. mesto v kategoriji, kjer je letos sodelovalo devet konkurenčnih kopališč.

Prlekija-on.net, petek, 6. oktober 2023 ob 18:11
Naj kopališče 2023

Naj kopališče 2023

Na gradu Rače je v sredo, 4. oktobra, bila 33. slavnostna podelitev priznanj za Naj kopališče 2023. Tekmovanje poletnih kopališč v različnih kategorijah organizira Radio Si. Tekmovanje poteka tako, da ekipa radijske oddaje 'Naj kopališče' vsako leto v času izbiranja naj kopališča obišče sodelujoča slovenska kopališča in preverja kako je poskrbljeno za dobro počutje in zabavo kopalcev. Oddaja o obisku kopališč se predvaja na več slovenskih radijskih postajah.

V času poteka tekmovanja poziva kopalce h glasovanju na spletni strani www.najkopalisce.si, kjer sodelujoče tudi bogato nagrajujejo. Vsak teden izmed prispelih glasov izžrebajo posameznike, ki prejmejo praktične nagrade pokroviteljev posamezne akcije. Poleg oddanih glasov so vedno dobrodošli tudi komentarji, ki ponudnikom storitev pomagajo še izboljšati že obstoječo turistično ponudbo.

Kopališča sama prejmejo tudi fizične glasovnice, ki jih morajo pravilno izpolnjene s strani gostov, ki so voljni oddati svoj glas, vrniti na naslov Radia Si. Število fizično izpolnjenih odposlanih glasovnic iz kopališč ter število glasovnic oddanih preko spleta določi zmagovalca, oz. najboljše tri v posamezni kategoriji kopališča.

Bioterme Mala Nedelja sodelujejo v akciji za izbor naj kopališča že dolga leta, vsako leto zapored pa od leta 2015. V teh letih jim je uspelo nanizati petkrat 1. mesto in štirikrat 2. mesto v kategoriji, kjer je letos sodelovalo devet konkurenčnih kopališč.

Prejeta priznanja jim vlivajo veliko volje, da se za svoje goste potrudijo po najboljših močeh.

Nazive so letos sicer pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Murska Sobota, Vodno mesto Atlantis in Terme Vivat.Več v Gospodarstvo