Oktoberfešto v Juršincih zaključili Dejan Vunjak, Luka Basi in skupina Skater

Oktoberfešta v Juršincih je zadnja leta postala ena od glavnih prireditev v tem kraju, saj vsako leto privabi v Juršince nekaj tisoč ljudi.

Ivan Trunk, nedelja, 8. oktober 2023 ob 21:18
Oktoberfešta Juršinci 2023

Oktoberfešta Juršinci 2023

V soboto, 7. oktobra, je v Juršincih potekal še drugi del tradicionalne Oktoberfešte, kjer so nastopili Dejan Vunjak s spremljevalno skupino Brendijeve barabe, Luka Basi s spremljevalno skupino in skupina Skater.

Organizator letošnje Oktoberfešte v Juršincih je Eventfest d.o.o. organizacija prireditev, vse pa se je dogajalo v prireditvenem šotoru na športnem igrišču Juršinci. Obisk na drugem delu Oktoberfešte je bil zelo dober saj je to prireditev obiskalo nekaj tisoč obiskovalcev iz celotne severovzhodne Slovenije in tudi od drugod.

Oktoberfešta v Juršincih je zadnja leta postala ena od glavnih prireditev v tem kraju, saj vsako leto privabi v Juršince nekaj tisoč ljudi. V drugem delu Oktoberfešte je bil osrednji nastopajoči Dejan Vunjak z Brendijevimi barabami, ki je naredil najboljšo zabavo. Na tej zabavi je pevec Luka Basi praznoval tudi svoj 30. rojstni dan, tako da je bila to prava fešta za njega in za njegove oboževalke.

Za hladno pijačo so organizatorji dobro poskrbeli, za jedi iz žara pa je poskrbela gostilna Pri Ovinku iz Ptuja.

Oktoberfešta Juršinci 2023

Oktoberfešta Juršinci s skupinami Mi2, Fehtarji in Zvita feltna poskrbela za rekorden obisk





Več v Družabno