Vodič po nakupu postelj: 5 nasvetov, kako izbrati popolno posteljo zase

Oglasno sporočilo, ponedeljek, 16. oktober 2023 ob 16:33
Vodič s petimi nasveti

Vodič s petimi nasveti

Dober spanec je temelj človekovega zdravja in dobrega počutja. Ena od ključnih sestavin za globok in krepčilen spanec je zato zagotovo kakovostna postelja. Vendar izbira prave postelje ni vedno enostavna naloga, saj tržišče ponuja nepregledno število različnih možnosti. Res pomembno odločitev glede nakupa postelje ne gre kar prepustiti naključju. Prav zato je smiselno prebrati vodič s petimi nasveti, ki bo poskrbel, da bo brez dvomov mogoče izbrati popolno posteljo zase oziroma za svoje bližnje.

Vodič s petimi nasveti

1. Razmislek o željah in potrebah

Pred nakupom nove postelje oziroma brskanjem po spletu si je potrebno postaviti nekaj ključnih vprašanj, med katerimi so: Kako velika naj bo postelja? Bi prišel prav shranjevalni prostor pod posteljo? Kakšne vrste naj bo postelja: klasična lesena, oblazinjena, t. i. boxspring ali kovinska? Kakšen dizajn postelje izbrati, da bo sovpadala s slogom spalnice ter celotnega doma? Naj že ima vključeno ležišče ali bo primernejša izbira posteljnega in vzmetnice posebej? Kdor dobro pozna in razume svoje potrebe, bo lažje izbral pravo posteljo, ki mu bo krasno lahko služila dolgo časovno obdobje.

Postelja boxspring MIRABEL
Postelja boxspring MIRABEL

2. Tudi velikost prostora določa značilnosti postelje

Pred nakupom postelje je potrebno natančno izmeriti prostor, ki je na voljo v spalnici. Pri tem je potrebno upoštevati tudi prostor, ki bo namenjen nočnim omaricam, garderobni omari ter po potrebi drugim pohištvenim elementom. Izbrana postelja se mora prilegati prostoru ter potrebam tistega oziroma tistih, ki spijo na njej. Izbor prave velikosti bo tako poskrbel za prijetno spanje, hkrati pa tudi za to, da bo prostor opremljen prijetno ter da ne bo preveč nasičen.

Postelja EVORA
Postelja EVORA

3. Kakovost je pomembna

Postelja je investicija v zdravje in dobro počutje, zato pri njeni izbiri ne gre varčevati na račun kakovosti. Kakovostne postelje so lahko nekoliko dražje, vendar se njihov nakup dolgoročno zagotovo bolj splača. Seveda naj to ne pomeni nerazumne cene - kakovost in cena dobre postelje sta vedno sorazmerni. Odlične postelje, ki so primerne za vsakogar, so na primer: moderna postelja Mirabel, lesena postelja Loft v skandinavskem dizajnu, oblazinjena postelja Terre z dvižnim mehanizmom ter elegantna postelja Kalla Gala v barvni kombinaciji oreha in bež visokem sijaju.

Postelja LOFT
Postelja LOFT

4. Zaupanja vreden ponudnik postelj

Nakup nove postelje je smiselno opraviti pri zaupanja vrednem ponudniku pohištva, ki ima po možnosti daljšo tradicijo ter raznolike izkušnje. Tak trgovec bo vsakomur lahko dobro svetoval in mu ponudil najboljšo rešitev glede na njegove potrebe in zahteve, poleg tega pa bo dobro poznal razmere na trgu in aktualne želje svojih strank oziroma kupcev.

Postelja HILTON
Postelja HILTON

5. Garancija, politika vračila in druge ugodnosti

Pred nakupom nove postelje je dobro preveriti pogoje nakupa - vse od garancije, politike vračila, možnosti nakupa na obroke ter druge ugodnosti. Zaupanja vredni proizvajalci in ponudniki brez težav ponujajo garancijo na svoje izdelke, prav tako pa tudi nudijo možnost vračila, če se izkaže, da postelja zaradi različnih razlogov kupcu ne ustreza.

Postelja TERRE
Postelja TERRE

Kakovostne sodobne in udobne postelje se po najboljši ceni dobi na spletu!

Čudovite postelje, ki bodo vsakomur zagotovile kakovosten in globok spanec, je le z nekaj kliki mogoče najti in kupiti hitro, varno in po dostopni ceni.  Prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji - to je Salon pohištva Furnitura - že več kot 12 let zagotavlja dober in varen nakup odličnih postelj ter drugega pohištva za dom, pisarno in vrt, zato je opremo lastnih prostorov najlažje zaupati prav njim!

Postelja KALLA GALLA
Postelja KALLA GALLA

Mnoge akcijske ponudbe, hitra dobava, možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v  roku 365 dni, pogosto brezplačna dostava, sorazmerne cene, brezplačno svetovanje in 3D-izris nekaterih prostorov so le nekatere izmed številnih prednosti nakupa v Salonu pohištva Furnitura. Poleg tega pa se od ostalih spletnih trgovcev pohištva močno razlikuje, saj ogled nekaterih svojih izdelkov, materialov in katalogov omogoča tudi v živo v Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J). Njegov obisk bo pred nakupom vaše nove postelje oziroma drugega pohištva za dom, pisarno in vrt razblinil vse pomisleke!  V živo v salonu, preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) ali telefonske številke (070 458 517) je za vsa vprašanja glede vsak dan osvežene ponudbe, različnih naprednih rešitev ter idej za opremo vseh prostorov doma (ne le spalnice) na voljo njihova strokovno usposobljena ekipa svetovalcev in prodajalcev. Nakup v Salonu pohištva Furnitura je vedno zadetek v polno - poglejte na njihovo spletno stran in jih obiščite!

Popust




Več v Gospodarstvo