Proti motoristu vrgel kladivo, nato ga je želel še poškodovati z izvijačem

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je imel motorist oblečen črno rdeč kombinezon, motor pa bi lahko bil črne oz. temnejše barve. Pozivajo motorista in priče, da se javijo, zaradi razjasnitve okoliščin kaznivega dejanja.

Prlekija-on.net, torek, 17. oktober 2023 ob 11:41
Dogodek se je zgodil v Radencih

Dogodek se je zgodil v Radencih

Policisti PP Gornja Radgona obravnavajo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti, kjer je znani storilec v soboto, 14.10.2023 okrog 18. ure v Radencih, v bližini Osnovne šole, pritekel do vozišča regionalne ceste in proti vozišču vrgel kladivo. Z dejanjem je povzročil nevarnost za motorista, kateri se je peljal mimo iz smeri Avtobusne postaje v smeri naselja Šratovci.

Motorist se je kladivu uspel umakniti, pri čemer pa je skoraj izgubil oblast nad vozilom in padel. Ker je storilec, z izvijačem v roki, nato želel motorista še poškodovati, se je neznani motorist odpeljal. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je imel motorist oblečen črno rdeč kombinezon, motor pa bi lahko bil črne oz. temnejše barve.

Neznanega voznika motorja in morebitne priče naprošajo, da zaradi razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja pokličejo na tel. št. 113 ali se oglasijo na Policijski postaji Gornja Radgona, Ljutomerska cesta 32a ali pokličejo na tel. št. 02/564-1800.



Več v Črna kronika