Ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje vozila in goljufijo pri nakupu mobilnega telefona

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Ljutomer.

Prlekija-on.net, torek, 7. november 2023 ob 06:52
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala zgolj materialna škoda, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in prijeli tri tujce pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo pri nakupu mobilnega telefona. Radgonski policisti so obravnavali poškodbo avtomata za napitke, soboški pa tatvino dveh denarnic.

Javni red in mir je bil v vseh štirih primerih kršen na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocesti v bližini Lendave so policisti prijeli dva tujca, ki sta v Slovenijo vstopila na nedovoljen način. Prijet je bil tudi tujec, ki je navedena dva prevažal v osebnem avtomobilu.

Čeprav smo že večkrat omenili, da ta teden poteka poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov, tudi tokrat ne bo odveč opozorilo, da nikar ne sedite za volan, če ste pred tem uživali alkohol ali druge psihoaktivne snovi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju policijske postaje Ljutomer.
Več v Črna kronika

Moškemu ni bilo pomoči

Utonil 20-letni moški

torek, 18. junij 2024 ob 21:50