Znano je, kdaj se odpre drsališče in kako dolgo bo obratovalo

Vsako soboto v decembru bo med 8. in 12. uro na Glavnem trgu v Ljutomeru tudi Božična tržnica.

Prlekija-on.net, sreda, 29. november 2023 ob 08:03
Ledena ploskev že nastaja

Ledena ploskev že nastaja

Poročali smo že, da bo tudi letos v Ljutomeru v veselem decembru za dodatno praznično ponudbo skrbelo drsališče, kot je to bilo v navadi pretekla leta. Drsališče se je na Glavnem trgu že pričelo postavljati v preteklih dneh, te dni pa na drsališču že nastaja ledena ploskev. Drsališče bo sicer v podobnem obsegu kot prejšnja leta, le brez zunanjega loka. Celotno drsališče bo pod šotorom v pravokotni obliki.

Iz Občine Ljutomer so nam tudi potrdili, da se bo drsališče odprlo v sredo, 6. decembra 2023, ob 17. uri, ko bo tudi uradni prižig lučk v mestu. Drsališče bo obratovalo en mesec.

Vsako soboto v decembru Božična tržnica

Zanimalo nas je tudi, ali bo na Glavnem trgu stala smreka in če bo poskrbljeno za kakšen praznični program v veselem decembru. "Tudi letos bomo namestili smreko na Glavnem trgu v Ljutomeru. Smreka bo postavljena v naslednjih dneh. Vsako soboto v decembru bo med 8. in 12. uro na Glavnem trgu v Ljutomeru Božična tržnica, obiskovalcem pa bo na voljo ponudba lokalnih ponudnikov, javnih zavodov, društev in drugih organizacij," pa so nam odgovorili glede prazničnega dogajanja.




Več v Družabno