Občan si je pri žaganju drv z motorno žago poškodoval roko

V jutranjih urah pa so policisti izsledili in prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Prlekija-on.net, petek, 1. december 2023 ob 07:30
Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, nesrečo pri delu in pet tujcev pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

V vseh nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, vzroki za nesreče pa so bili štirikrat nepravilen premik z vozilom, dvakrat prekratka varnostna razdalja in enkrat nepravilno prehitevanje.

Ceste so mokre in spolzke, zato policisti voznikom svetujejo, da glede na vremenske razmere in stanje cest zmanjšate hitrost svojega vozila in povečate varnostno razdaljo do vozila pred seboj.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini v Murski Soboti in uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva v Radencih.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Nesreča pri delu se je zgodila v Sodišincih, kjer si je občan pri žaganju drv z motorno žago poškodoval roko in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico na nudenje zdravniške pomoči.

Včeraj v jutranjih urah so policisti v Petišovcih izsledili in prijeli pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.



Več v Črna kronika