Odvzeli prostost 41-letniku iz okolice Ptuja, ki je osumljen kaznivih dejanj velikih tatvin

Storil je veliko tatvino na škodo trgovine, vlomil je v poslovne prostore in odtujil zdravila, osumljen je tudi storitve več kaznivih dejanj tatvin...

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. december 2023 ob 11:28
41-letnika so priprli

41-letnika so priprli

Policisti PP Ptuj so 30. novembra odvzeli prostost 41-letniku iz okolice Ptuja, zaradi suma storitve kaznivih dejanj velikih tatvin in tatvin.

Z zbiranjem obvestil in ostalimi procesnimi opravili je bilo ugotovljeno, da je moški, skupaj z doslej še neznanim sostorilcem, junija storil kaznivo dejanje poskusa velike tatvine na škodo trgovine v Kidričevem. Prav tako je omenjeni osumljen kaznivega dejanja poskusa velike tatvine v septembru na Ptuju, ko je skušal odtujiti zbrana finančna sredstva, vendar je bil pri dejanju zaloten in je pobegnil. Prav tako je bilo v nadaljevanju z zbiranjem obvestil ugotovljeo, da je konec novembra vlomil v poslovne prostore, kjer je odtujil zdravila. Osumljen je tudi storitve več kaznivih dejanj tatvin na območju PP Ptuj. 1. decembra je bil priveden pred preiskovalnega sodnika, ki je zoper njega odredil pripor.




Več v Črna kronika