Voznik v Mali Nedelji zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola zapeljal v jarek

Sredi dneva pa so policisti zaustavljali osebni avtomobil, vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov ter je z vozilom peljal naprej. Ko so ga končno uspeli zaustaviti, so ugotovili, da kaže očitne znake alkoholiziranosti.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. januar 2024 ob 09:46
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, eno kaznivo dejanje, dve kršitvi javnega reda in miru ter pridržali dve osebi.

Vse tri prometne nesreče so se končale z materialno škodo. Ena od teh nesreč se je zgodila v Mali Nedelji, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola z vozilom zapeljal v jarek.

Na področju kriminalitete so evidentirali zgolj kaznivo dejanje Grožnje v Beltincih.

Javni red in mir je bil obakrat kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj v Beltincih se ob intervenciji policistov ni pomiril, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Sredi dneva so policisti v Sodišincih zaustavljali osebni avtomobil, vendar voznik ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov ter je z vozilom peljal naprej. Ko so ga končno uspeli zaustaviti, so ugotovili, da kaže očitne znake alkoholiziranosti. Voznik je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.




Več v Črna kronika