V tovornem vozilu prevažal ilegalne prebežnike

Vseh pet ilegalnih prebežnikov je zaprosilo za azil

Prlekija-on.net, četrtek, 8. marec 2012 ob 14:564
Ilegalni prebežniki v tovornjaku

Ilegalni prebežniki v tovornjaku

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe PU Murska Sobota so v nedeljo, 4. marca 2012 okoli 10. ure na avtocestnem počivališču v bližini Murske Sobote zaustavili in kontrolirali tovorni avtomobil, na katerem so bile nameščene italijanske registrske tablice. Tovornjak je vozil  39-letni državljan Tunizije.

Pri kontroli tovornega prostora so policisti odkrili pet neznanih moških, ki pri sebi niso imeli nobenih dokumentov. Brez dokumentov je bil tudi moški, ki se je kot sopotnik vozil v kabini tovornega avtomobila. V postopku so policisti ugotovili, da je voznik tovornjaka tri državljane Libije, državljana Maroka in Sirije na Madžarskem naložil v tovorni avtomobil. Proti plačilu bi jih prepeljal v Italijo, kjer bi bivali brez ustreznih listin.

Policisti so voznika s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor. Vseh pet ilegalnih prebežnikov pa je zaprosilo za azil.


januss četrtek, 8. marec 2012 ob 15:36

heh, sem misla ka se več ne prevažajo ilegalce

iTux četrtek, 8. marec 2012 ob 17:16

prova fotka,, toti pa se je tüde zgleja izzivlja nad jime.

pravični četrtek, 8. marec 2012 ob 22:26

Jaoooo, ubogi siromaki. Mislec Žalosten Šokiran

Hujše, kot bi živino peljali. Mislec Hjooj

Sicer pa sami hočejo na zahod v "obljubljeno deželo". Hjooj

Sem tudi mislil, da tega prometa več ni, ker je dolgo bil mir, oziroma ni bilo nobenih poročil iz naših krajev o teh stvareh. Jaaa

Očitno so Italijani poostrili nadzor na morju, ker Tunizijci so v Italijo ponavadi šli z barkami, ker je veliko bližje, kot so si sedaj ubrali pot po suhem. Jaaa

Legionar petek, 9. marec 2012 ob 06:15

Pravični, kak vidiš so ilegalci bili državljani Libije, Maroka pa Sirije, ne pa Tunizije.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika