Koncert klap razprodan

Na velikem koncertu bodo nastopile najpopularnejše dalmatinske klape CAMBI, MASLINA ter INTRADE & Tomislav Bralić

Prlekija-on.net, četrtek, 14. marec 2013 ob 19:211
Koncert dalmatinskih klap v Ljutomeru je razprodan

Koncert dalmatinskih klap v Ljutomeru je razprodan

V počastitev materinskemu dnevu je Šic bar Ljutomer v sodelovanju z Vaščanko d.o.o. pripravil tradicionalni koncert, ki bo v športni dvorani ŠIC Ljutomer, 16. marca 2013, ob 20. uri. Koncert pa je že razprodan.

Na velikem koncertu bodo nastopile najpopularnejše dalmatinske klape CAMBI, MASLINA ter INTRADE & Tomislav Bralić, koncert pa je že razprodan, saj je kapaciteta 1.700 obiskovalcev, kolikor jih dvorana sprejme, dva dneva pred koncertom zapolnjena.

Klapam se bo na odru kot posebna gostja pridružila tudi Lara (Doris Pinčić), iz TV novele Larin izbor, ki jo lahko gledamo vsak večer ob 18.00 na POP TV.

Organizator koncerta, Matej Vrbančič, nam je ob tem povedal: "Končno bo tudi Ljutomer prišel na glasbeni zemljevid kot mesto, kateremu je uspelo gostiti tako vrhuske glasbene izvajalce, ki napolnijo tako veliko športno dvorano, kot jo imamo v prleški prestolnici. Dalmatinske klape so garancija za vrhunski glasbeni večer. Žal je kapaciteta ljutomerske dvorane premajhna, da bi lahko gostili vse, ki si želijo videti ta spektakel. Koncert je razprodan, zato se že dogovarjamo, da bi Dalmatinske klape gostili v Ljutomeru jeseni še enkrat."








Več v Družabno